EVENEMENTENBEVEILIGING

Laat de beveiliging van uw evenement niet de sluitpost van uw begroting zijn, maar zie het als een investering in het slagen van uw evenement. Op basis van de door de gemeente verstrekte vergunningen en overleg met de politie stellen wij voor u het juiste beveiligingsplan op met de juiste hoeveelheid beveiligers.

 

Praktijkvoorbeeld: Diverse evenementen, waaronder de Twintig van Alphen en de Beach Battle Noordwijk hebben de afgelopen jaren op onze beveiliging kunnen rekenen.


SCHOOLFEESTEN

Schoolfeesten vullen inmiddels een groot deel van onze orderportefeuille. Samen met de scholen bepalen we het beveiligingsbeleid, toelatingseisen en huisregels en verzorgen we tijdens de feesten toegangscontrole, preventieve ademanalyse en controle op het naleven van de huisregels.

 

Praktijkvoorbeeld: Scholengemeenschap C.S.G. Groene Hart in Alphen aan den Rijn maakt inmiddels al 10 jaar gebruik van onze diensten op verschillende locaties.


VEILIGHEIDSPLAN VOOR EVENEMENTEN

Van een braderie tot een groot straatfeest; voor bijna elk evenement zal naast de vergunning ook een veiligheidsplan moeten worden overlegd aan de gemeente. Het veiligheidsplan is een uniek draaiboek voor uw evenement en omvat alle antwoorden op de mogelijke vragen van de vergunningverlener. Indeling, EHBO en hygiëne, brand en ontruiming, verkeer en vervoer, risico-inventarisatie, beveiligingsplan, calamiteitenplan, crowd control en crowd management zijn enkele vereiste onderdelen van het veiligheidsplan. Het plan is een stukje maatwerk en voor ieder evenement verschillend. Wij zijn u graag van dienst en kunnen adviseren en begeleiden bij het schrijven, óf nemen het schrijven van dit plan volledig van u over.

 

Praktijkvoorbeeld: het Bevrijdingsfestival Alphen aan den Rijn, Braderie Boskoop en Beach Battle Noordwijk maken gebruik van onze diensten.


COÖRDINATIE BIJ EVENEMENTEN

Met name bij grote evenementen kan het zeer praktisch zijn om alle (beveiligings)diensten centraal te coördineren. Wij hebben een ruime ervaring opgebouwd met het helder en adequaat coördineren van dit soort situaties. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij kleinschalige projecten coördineren. 

 

Praktijkvoorbeeld: Bij de Beach Battle Noordwijk verzorgen wij de coördinatie van de beveiliging, EHBO, verkeersregelaars en het communicatienetwerk.


OBJECTBEVEILIGING

Het bewaken van een object is een preventieve zet. De aanwezigheid van de beveiliger –al dan niet samen met een bewakingshond- zal voor menigeen reden zijn om het object met rust te laten. Van kermisterrein tot ijsbaan of bedrijfspand; wij bewaken uw object!

 

Praktijkvoorbeeld: Stichting Fris & Fruitig Events maakt gebruik van onze objectbeveiligingsdiensten


ADEMANALYSE

Zowel middelbare scholen als jongerencentra maken veelvuldig gebruik van onze ademanalyseapparatuur. Onze geavanceerde testapparatuur geeft een nauwkeurig promillage weer en kan op deze manier snel en gemakkelijk ingezet worden in de strijd tegen het voordrinken bij alcoholvrije feesten.

 

Praktijkvoorbeeld: Stichting MAX maakt gebruik van onze ademanalyse voor de jongerencentra in Alphen aan den Rijn en Boskoop


OVERIGE DIENSTEN

Van EHBO'er tot portofoonnetwerk met centralist en van verkeersregelaar tot compleet uitgerust team van verpleegkundigen met een eigen ambulance. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle zaken die rondom veiligheid bij een evenement komen kijken. 

 

Praktijkvoorbeeld: Voor het bevrijdingsfestival in Alphen aan den Rijn verzorgen wij naast het veiligheidsplan en de beveiliging ook voor de EHBO en de verkeersregelaars.