ASW Security is een veelzijdige beveiligingsorganisatie met een voor de branche redelijk zeldzame aanpak. Niet puur leveren van beveiligers, maar proactief meedenken met de organisatie van een evenement of de directie van een bedrijf of instelling. Samen creëren wij een werkbaar beveiligingsplan en brengen dit –al dan niet in samenwerking met onze partnerbedrijven- ten uitvoer.

Uw veiligheid; onze zorgHet vooraf bespreken van onze werkzaamheden per evenement met de Politie en zo nodig andere hulpdiensten of gemeenten is bij ons standaard. Dit zorgt voor een extra stuk veiligheid op de achtergrond, iets wat de lokale politie, de gemeente en niet in de laatste plaats onze opdrachtgevers al jaren waarderen. In de afgelopen jaren hebben wij de beveiliging verzorgd voor diverse evenementen, organisaties en bedrijven.

 

Onze medewerkers zijn gescreend door het Ministerie van Justitie en beschikken over de juiste papieren.  

 

HET VEILIGHEIDSPLAN

Bij het organiseren van een evenement komt tegenwoordig meer kijken dan voorheen. Zo vraagt de gemeente bij de vergunningaanvraag om een gedetailleerd veiligheidsplan. Dit plan geeft een totaalbeeld van een feest; van indeling tot crowd-control, en van bereikbaarheid tot handelen bij calamiteiten. Op verzoek van diverse organisaties hebben wij met goed gevolg het schrijven van dit plan volledig uit handen genomen, alsmede de contacten met de gemeentelijke afdelingen over de vergunningaanvraag en het veiligheidsplan. Dit kunnen wij uiteraard ook voor uw evenement doen!